Voor de Ontheemden der Westerse Samenleving

Vanavond is het tijd voor een nieuwe editie van Het Schimmengebied. Deze avond zal toegewijd zijn aan de verschrikkelijk verkeerd begrepen psychologie professor Jordan Peterson.

Zoals je misschien gemerkt hebt, is Jordan Peterson deze week in Nederland geweest om een lezing te geven tijdens Room for Discussion bij de Universiteit van Amsterdam. Peterson is hoofdzakelijk bekend geworden met zijn kritiek op de postmodernistische linkse academische cultuur, en zijn vermogen om tranen in de ogen te brengen van kwetsbare witte jongens (en die van hemzelf) met zijn adviezen voor het organiseren van je eigen leven, bijvoorbeeld door je kamer op te ruimen. Voor hen die niet begrijpen waarom Peteron’s met zijn ogenschijnlijk onschuldige kritiek en simpele adviezen zo’n grote controverse weet te creĆ«ren in progressieve cirkels, zal ik vanavond een selectie muziek en gesproken woord ten gehore brengen van een aantal artiesten die zelf regelmatig hartverwarmende levensadviezen geven aan de ontheemden in onze samenleving, zoals Boyd Rice, Death in June en Burzum.

Verder zal tijdens deze show een retrospectief van het Zeira project voorbij komen, inclusief een gastbezoek van Kiran Schatten, een van de originele geesten achter dit project voor revolutionaire maatschappelijke hervorming.

Dus luister vanavond naar Radio Tonka van 23.00 tot 0.00 via www.radiotonka.org, of via 92.0 FM in de wereldhoofdstad der occulte gemeenschappen.

Update: de show kan hier teruggeluisterd worden: https://media.denhaagfm.nl/audio/denhaagfm/201811012300.mp3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *