En een welgezind nieuw jaar

Ja, dames en heren en enigerlei andere verschijnselen der Mensensoort, het nieuwe jaar is aangebroken, en een nieuw decennium komt daarbij ogenschijnlijk ook haar gezicht tonen. Maar nog altijd wordt deze donderdag van de maand de frequentie waarop Radio Tonka haar evangelie verspreid voorzien van de schimmige klanken van Het Schimmengebied, met uw eeuwige gastheer Duistere Bardo. Ditmaal zal dit verschijnsel geheel live muziek ten gehore brengen voor de slaperige oren die het geluk ten deel valt dat ze de golven van Radio Tonka in hun nabijheid mogen gadeslaan. Wees ook een van de gelukkigen, en stel uw ontvangstapparatuur in op 92.0 FM in regionen van ’s Gravenhagen, of bezoek daarbuiten via uw internettoegangsmachine de url www.radiotonka.org van 23.00 tot 0.00 deze avond om van deze speciale klanken in des avonds te kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *