Kraakgeluiden

Hoe het jaar beter te beginnen dan vanavond een glas rode wijn te drinken, luisterend naar de krakende geluiden van de grootste democratie op de planeet dat onder zijn eigen gewicht in elkaar stort en Het Schimmengebied op Radio Tonka op de achtergrond aan?

Eerlijk gezegd, na jaren de alarmbellen te hebben geluid, weet ik niet zeker of ik nu het moment gewoon moet omarmen en “zie je nu wel” moet roepen met een uitgekiende selectie nihilistische industrial noise, of gewoon uit het moment moet stappen en kalmerende ambient muziek moet spelen alsof er niets aan de hand is, zoals de meeste mensen hebben gedaan in de afgelopen jaren.

Ach ja, ongeacht wat het zal wezen, zorg ervoor dat je het niet mist, en zet vanavond tussen 23.00 en 0.00 je radio-ontvanger aan op 92.0 FM in Den Haag, of www.radiotonka.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *