Nederdaling der zielenroerselen

In de diepe krochten van ons duistere verleden, kunnen we verborgen drijfveren vinden die ons tot de dag van vandaag voeden. Afgesloten van ons wakende bewustzijn, werken deze met onbekende krachten door in onze acties van dag tot dag, beslissend over ons lot dat gestaag opdoemt naarmate onze dagen voortschrijden.

Enkel met bewuste confrontatie kunnen we ons lot met open armen tegemoet treden, en aanvaarden wat het ons te bieden heeft. Om ons vervolgens weer onder te dompelen in het onbewuste proces van leven en sterven, omhult met de onzekerheid van de toekomst die ver voor ons uit vormgegeven wordt door de keuzes die we maken, van moment tot moment, bewust, of slapend, in dromen gevangen die we nimmer kunnen realiseren.

Ook de show van vanavond is enkel op deze wijze tegmoet te treden. Vanavond van 23.00 tot 0.00 is er weer een nieuwe editie van Het Schimmengebied gevuld met onvoorspelbare muziek en klanken van uwer gastheer Duistere Bardo. Live via 92.0 FM in Den Haag, en www.radiotonka.org elders in de wereld.

Afgesloten ingang tot ondergronds keldercomplex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *