30 jaar Bunker Special in Het Schimmengebied vanavond!

Volgende week vrijdag is het 30 jarige Bunker Records jubileum in de PIP in Den Haag, alwaar Duistere Bardo, naast een berg andere artiesten, een liveset zal verzorgen.

Vanavond, ter opwarming van dit heugelijke festijn, zal Het Schimmengebied toegewijd zijn aan 30 jaar Bunker Records, met enkel platen uit de stal van dit notoire label uit Den Haag, zorgvuldig geselecteerd en in elkaar gemixt door Duistere Bardo.

Van 23.00 tot 0.00 op Radio Tonka via www.radiotonka.org en op de ether op 92.0 FM in Den Haag en omgeving.

Aankondigingsposter met een zwart-wit foto van een oude bunker uit de Tweede Wereldoorlog in de Scheveningse duinen met daarop de aankondiging voor een Bunker Records special in Het Schimmengebied vanavond op Radio Tonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *